HUR KAN JAG STÖDJA

Vi behöver ta denna resa än längre för dig - vill du vara med?

Vi har under åren arbetat för att individen ska synas och främjas av vårt arbete.
Vi har slagit hål på myt efter myt, fått rätt i varje sak vi säger och med god framförhållning har vi visat att vanliga Svensson kan sätta sig in i ämnet och förstå omvärlden. Vi ska nu lyfta detta ett nivå till, man har länge gömt sig bakom fasaden “EU regler” osv Hur ska vi intetgöra den mööjligheten att gömma sig bakom den fasaden. Enligt mätningar som har gjorts så förväntar man sig ett lågt deltagande när det gäller EU valet.
Kan vi mobilisera väljare som vill i grunden göra ändringar i den nuförda energi politiken? Förhindra fler galenskaper, att se till att man alltid är förankrad i folket, och inte i bolagens klor? Vi tror att det är nu fullt möjligt. Om vi alla strävar efter en genuine politik, då måste förändringar ske. Förändringen börjar hos dig. Följ med oss på denna resa!
 

Stöd opinion

Som du kan se i videon här från Bränsleupproret, så ser du att fler åtgärder har lyckats för att sänka eller hålla tillbaka kostnader för ökad bränslekostnader.   Mer behövs göras – priserna skenar idag!
Följande har vi gjort för våra medlemmar under 5 år:

  • 2 skattesänkningar
  • Pausad skatteuppräkning
  • Reduktionsplikt sänkningen
  • Bonus plockats bort.
  • Höjd reseersättning

För detta har våra medlemmar fått i opinion genom föreningen Uppror för avgift på 120 kr med 1-2 anställda. Andra förbund som Motormännen tar avgift på 570 kr om året och har ca 40 anställda. Har inte hörts mycket i debatten.

Detta räcker inte!

Därför bildar vi ett nytt Riksförbund (Arbetsnamnet Bilens vänner )  som konstituerades den 19 augusti i Linköping på Motorfestivalen. Vi söker nu ledamöter och ordförande till den nya organisationen. 
Maila dina förslag till ledamot till kontakt@bransleupproret.org   Senast 30e september.

SPONSRA DEN NYA ORGANISTIONEN  HÄR NEDAN, OCH KOM TILL VÅR DEMONSTRATION 20e September I STOCKHOLM FÖR ATT GRILLA OCH KRÄVA LÖFTEN!

VILL NY STÖDJA FORMANDET AV DEN NYA ORGANISATIONEN?! Kommer att ge mycket mer effekt i motorn! VALFRITT BELOPP TILL 123 12 96 011

STÖD OSS OCH VÅR DEMONSTRATION 20e September VALFRITT BELOPP. 1231296011 (Märk som Gåva September) VI kommer uppvakta finnansministern OCH GRILLA Politiker om att hålla löften. DET GÅR TILL KOSTNADER FÖR VÄRDAR OCH ARRANGEMANG OCH MEDIAKOSTNADER

Få våra senaste nyheter

Skriv upp dig på vår maillista

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration

Våra villkor och integritetspolicy är utformat efter svensk lag, rådande dataskyddslagstiftning och GDPR. Genom att godkänna villkor och integritetspolicyn accepterar du våra användarvillkor och ger oss ditt samtycke att behandla data och personuppgifter enligt nedan.

Lyssna på folket (lyssnapafolket.nu) drivs av Koyal AB (559062-6890). Lyssna på folket förespråkar att politikerna ska lyssna mer på folket. I Sverige sker val vart fjärde år. Under dessa fyra år tas mängder av beslut i Riksdagen, kommunfullmäktige m.m. Vissa av besluten är förlegade och/eller stämmer inte överens med vad partierna gick till val på. Vi vill därför möjliggöra att genom vår plattform att samla in och skapa namninsamlingar för att lyfta folkets röst som sedan ska levereras till berörda parter.

Användarvillkor
För att skriva under en kampanj behövs inte ett konto. Om du vill skriva under en kampanj på vår plattform/hemsida måste du ange information och uppgifter som är sanningsenlig, korrekt och fullständig. Du garanterar att det du publicerar på vår plattform och hemsida har du upphovsrätt till. Det du publicerar på vår plattform/hemsida är du ansvarig för. Du får inte ange information eller uppgifter som strider mot svensk lag, görs detta är du ansvarig och vi kan komma att vidta rättsliga åtgärder. Du får inte samla in och använda informationen som privatpersoner lägger i kommersiellt syfte. Som användare kan ditt namn och din e-mail visas offentligt och vidarebefordras till den part som namninsamlingen riktar sig mot. Dina personuppgifter och data hamnar både hos uppdragsgivaren (skaparen av namninsamling) och hos Lyssna på folket Koyal AB (559062-6890).

Integritetspolicy
Vi värnar om din personliga integritet och vill vara så tydliga som möjligt med hur dina personuppgifter behandlas. Vi ger dig information om dina möjligheter att få tillgång till dina sparade personuppgifter, hur du kan uppdatera dem och hur du kan radera dina personuppgifter.

Information som vi samlar in
Vi samlar in information så att vi kan fullfölja våra åtaganden gentemot uppdragsgivaren (skaparen av namninsamlingen) och dig. Vi samlar också in information för att förbättra våra tjänster för alla användare och besökare. Vi samlar in data som du uppger och data som vi får när du använder vår hemsida.

Dina personuppgifter behandlas endast av Lyssna på folket och skaparen av namninsamlingen och de personuppgiftsbiträden som vi har anlitat för att biträda oss i hanteringen av personuppgifterna. Eftersom underskrifterna kan komma att överlämnas till organisationer rörande aktuell namninsamling skriver vi ett personuppgiftsbiträdesavtal med rörande organisationer. Övriga personer som kan komma att se eller behandla personuppgifterna, t.e.x redovisningskonsult, kommer det även här att upprättas ett personuppgiftsbiträdesavtal.

Vilka personuppgifter kan vi komma att samla in

Vi behandlar de personuppgifterna som vi efterfrågar när du signerar en namninsamling så som:

Namn, adress, e-postadress, telefonnummer, information om de namninsamlingar du har skrivit under och visat intresse för.

Du har hela tiden rätten att få tillgång till den information vi har samlat om dig och har rätten att återkräva ditt samtycke.

Annan information vi kan komma att samla in är
Operativsystem, typ av enhet, webbläsare, ip adress, sidor du tittar på, kommentarer, annonser som du tittar och klickar på, länkar som du klickar på. Öppnings- och läsfrekvenser av de e-mail vi skickar ut. Detta samlas in när du besöker vår och uppdragsgivarens hemsida och mottager våra e-mails.

Vilka har tillgång till informationen
Beroende på olika typer av plugin och leverantörer kan uppdragsgivaren ha andra verktyg och konsulter som kommer åt informationen j.m.f med oss. De tredjeparts verktygen vi, Lyssna på folket använder oss av för att marknadsföra, analysera, skapa annonser, säkerhetsställa prestanda och funktion är Google adsense, google analytics, facebook, sendinblue, jotfarm, hotjar, mailchimp,

Hur använder vi informationen?
Om du kryssar i rutan att det är okej att vi visar ditt namn och kommentar kan det komma att visas på vår plattform och på uppdragsgivarens hemsida. Ditt namn, e-mail, och telefonnummer kan komma att delas till berörd part som namninsamling gäller. Detta skall framgå av namninsamlingen. Lyssna på folket och uppdragsgivaren får tillgång till din data och kan komma att marknadsföra kampanjer eller annat som ligger inom Lyssna på folket och uppdragsgivarens intresse. Du har hela tiden rätten att återkalla ditt samtycke och vid utskick av mail så kommer det finnas möjlighet att avregistrera dig från mail.

Hur skyddar vi informationen?
Lyssna på folket ser till att både plattformen och uppdragsgivarens hemsida använder sig av krypteringsverktyget SSL och vidtag annan nödvändig teknisk och organisatoriska åtgärder för att förhindra, förebygga och säkerhetsställa att informationen inte hamnar hos obehöriga.